Bericht versturen
Thuis >

Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. Profiel van het bedrijf

Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd.
Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd.
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant

Merken:

Batterij van Bonnen

Aantal werknemers

100~200

Jaarlijkse verkoop

20 million-25 million

Oprichtingsjaar

2011

Exportp.c.

90% - 100%

klanten bediend

Worldwide 500+

Inleiding

Bonnen Battery is een toonaangevende fabrikant van lithiumbatterijen, gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor een verscheidenheid van toepassingen.We zijn trots op ons vermogen om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.Ons team bestaat uit enkele van de meest getalenteerde mensen in de industrie, die zich toeleggen op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige batterijen.

 

Onze batterijoplossingen vinden een breed scala aan toepassingen, waaronder:elektrische auto lithiumbatterijen, elektrische boten, energieopslagsystemen en meerOf u nu op zoek bent naar een standaardproduct of een op maat gemaakte oplossing, Bonnen Battery heeft de expertise en capaciteit om te leveren.

 

Na de afgelopen tien jaar wereldwijde klanten te hebben bediend, gaat onze reputatie voor betrouwbaarheid en innovatie ons vooraf.We zijn vastbesloten om de toekomst te voorzien van energie met hoogwaardige lithiumbatteritechnologie..

Service

China Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

BonnenBatterij.Met een focus op OEM, ODM en OTM-diensten, is Bonnen Battery toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte energieoplossingen die voldoende unieke behoeften van onze klanten.

 

Bij Bonnen Battery begrijpen we dat.Daarom bieden we uitgebreide aanpassingsdiensten.zodat u batterijen kunt ontwerpen die perfect aansluiten op uw specifieke vereistenOf u nu batterijen nodig heeft voor elektrische auto's, elektrische boten of energieopslagsystemen,Ons team van ervaren ingenieurs en technici zal nauw samenwerken met u om oplossingen te ontwikkelen die uw verwachtingen overtreffen..

 

Onze OEM-diensten stellen u in staat onze expertise te gebruiken in de productie van hoogwaardige lithiumbatterijen onder uw merknaam.dat jede op maat gemaakte batterijen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen.

 

Als u op zoek bent naar een meer samenwerkende aanpak, kunnen onze ODM-diensten u partner met ons te ontwikkelenuniekVan concept tot productie, werken we nauw samen met uw team om uw visie te realiseren.leven, hefboomwerkingonze technische expertise en productiecapaciteit om innovatieve oplossingen te leveren.

 

Voor klanten die op zoek zijn naar geavanceerde batterijtechnologie, bieden onze OTM-diensten toegang tot onze geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden.chemische stoffen,Geavanceerde batterijbeheersystemen, of andere gespecialiseerde technologieën, ons team is uitgerust om oplossingen te leveren die de grenzen van prestaties en efficiëntie verleggen.

 

Bij Bonnen Battery zijn weZe zijn toegewijd aan superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we met u kunnen samenwerken om op maat gemaakte lithiumbatterijoplossingen te ontwikkelen die uw succes stimuleren..

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Lithiumbatterij voor schepen Auteursrecht © 2024 Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. . Alle rechten voorbehoudena.