Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Welkom Europese klanten: een reis door de lithiumbatterijfabriek van Bonnen Battery
Evenementen
Neem contact met ons op

Welkom Europese klanten: een reis door de lithiumbatterijfabriek van Bonnen Battery

2024-04-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welkom Europese klanten: een reis door de lithiumbatterijfabriek van Bonnen Battery

 

BonnenBattery, we zijn blij onze gewaardeerde Europese klanten te mogen verwelkomen die grote interesse hebben getoond in onze lithiumbatterijen voor mobiliteit en energieopslag.Het is een eer om onze klanten te ontvangen voor eeneerstehandsEen glimp inde ingewikkelde werking vanOnze lithiumbatterijenfabriek.

 

Vanaf het begin was onze missie bij Bonnen Battery om een revolutie teweeg te brengen in de opslag van energie.de industrie door het leverenOnze toewijding aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid drijft elk aspect van onze activiteiten.

 

Op onzeklanten"Bij aankomst, zullen ze worden begroet door ons team van ervarenberoepsbeoefenaars dieWij zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat uw bezoek zowel verhelderend als inspirerend is.is ontworpen om:een uitgebreid overzicht van onze productieprocessen, van de inkoop van grondstoffen tot de assemblage van het eindproduct.

 

Tijdens de rondleiding zullen onze experts gedetailleerde inzichten geven in de innovatieve technologieën en technische expertise die ten grondslag liggen aan onze lithiumbatterijen.We zijn trots op ons vermogen om batterijen aan te passen aan verschillende toepassingen., ofHet is...het aandrijven van elektrische voertuigen of het opslaan van hernieuwbare energie.

 

Bij Bonnen Battery,Duurzaamheid is ingebakken in alles wat we doen. Van het optimaliseren van energie-efficiëntie in onze productieprocessen tot het implementeren van verantwoorde recyclingpraktijken,We zijn vastbesloten om onze milieueffecten te minimaliseren.voetafdruk enDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om het milieu te beschermen.

 
 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Lithiumbatterij voor schepen Auteursrecht © 2024 Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. . Alle rechten voorbehoudena.