Bericht versturen
Thuis > producten > EV-lithiumbatterie >
96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen

Lithium voor elektrische auto's 150ah

Lithium voor elektrische auto's 96v 150ah

Lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Bonnen Battery

Certificering:

Compliance with MSDS, UN38.3, CE, CB, IEC 62619, ECE-R100

Modelnummer:

EM-LFP96-150A

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Spanning:
96V
Capaciteit:
met een vermogen van niet meer dan 50 kW
Totale energie:
14.4Kwh
Batterijchemie:
LiFePo4-batterij
Toepassing:
Elektrische bedrijfsvoertuigen, elektrische voertuigen met lage snelheid, ATV's en terreinvoertuigen
BMS-communicatieprotocollen:
CAN, J1939
Ontladen percentage:
1C
Snel ladend:
- Ja, dat klopt.
IP-classificatie:
IP67
Levenscyclus:
≥ 6000 keer
Aanpassingsopties:
- Ja, dat klopt.
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
2 eenheden
Prijs
Special Offers Available
Verpakking Details
Houten behuizing
Levertijd
30 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C, ACH, Fedwire-betaling, SEPA-kredietoverdracht, elektronische geldoverdracht
Levering vermogen
5000 eenheden/maand
Productbeschrijving

96V 150AH EV Lithiumbatterijpakket voor elektrische bedrijfsvoertuigen, elektrische voertuigen met lage snelheid, ATV's en terreinvoertuigen

 

Inleiding van het product

 

Op zoek naar de perfecte energieoplossing voor uw elektrische utility vehicle project? uw zoektocht eindigt met Bonnen's baanbrekende EV lithiumbatterijen. ontworpen met robuuste en modulaire verpakkingsstructuren,Onze batterijen bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid en garanderen een betrouwbare elektrische bescherming in combinatie met een hoge energiedichtheid.Met aanpasbare ontwerpen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw utility vehicle projectMet onze geavanceerde massaproductiemogelijkheden... kunnen onze batterijen een ongeëvenaard bereik bieden... dat verder gaat dan louter conceptontwerpen.U kunt verwachten dat u op uw komende reizen efficiënter wordt..

 

Productkenmerken

 

1Op maat gemaakte batterijhoes:Onze batterijpakketten zijn afgestemd op de unieke eisen van uw projecten en worden geleverd met op maat ontworpen behuizingen, die een perfecte integratie en optimale prestaties garanderen.

 

2Geavanceerd BMS-beheersysteem:Uitgerust met een geavanceerd Battery Management System (BMS), bieden onze batterijpakketten efficiënte monitoring en controle van celbalansering, temperatuur en spanningsniveaus.het garanderen van optimale prestaties en veiligheid.

 

3. IP67-classificatie:Onze batterijen zijn gebouwd om te weerstaan aan zware omgevingsomstandigheden en hebben een IP67-classificatie, die bescherming biedt tegen stof binnendringen en onderdompeling in water.het waarborgen van betrouwbaarheid in verschillende bedrijfsomgevingen.

 

4Langdurige duurzaamheid:Onze batterij is zorgvuldig ontworpen voor een lange levensduur, zodat ze de test van de tijd kan doorstaan.het levert gedurende langere perioden consequent betrouwbaar stroomverbruik zonder aanzienlijke afbraak, waardoor uw applicaties ononderbroken kunnen werken.

 

5Geoptimaliseerde prestaties:Met een focus op hoge prestaties is onze batterij zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende toepassingen.het zorgt voor uitzonderlijke efficiëntie en superieure betrouwbaarheid, waardoor zelfs in de meest uitdagende omgevingen een consistente werking mogelijk is.

 

6Verbeterde veiligheidskenmerken:Onze batterij heeft geavanceerde veiligheidsmechanismen en biedt prioriteit aan de bescherming van de batterij en de omgeving.warmtebeheersystemen, en kortsluitingspreventie, kunnen gebruikers gerust zijn in de wetenschap dat hun werkzaamheden tegen mogelijke gevaren worden beschermd.

 

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen 0

 

Productspecificatie

 

- Nee, dat is niet waar. Naam van het artikel Basisparameter
1 Spanningsbereik 75V109,5V96V Nominale
2 Batterijsysteem Volledige energie (KWH) Geclassificeerd:140,4 kWh
3 Batterijsysteem Totaal vermogen ((Ah)) Nominale snelheid:150Ah
4 Batterijsysteem Werktemperatuur Ontlading -20~55°C,opladen -0~55°C
5 Batterijsysteem Relatieve luchtvochtigheid van de omgeving 5% tot 95%
6 Storage van batterij systeem Temperatuur -20°C (25°C)) 3-6 Maand, 50% SOC)
-20° 45°C ((1-3 Maand, 50% SOC)
-20°60°C ((≤ 1 maand, 50% SOC)
7 Batterijsysteem Max. oplaadstroom 150A
8 Batterijsysteem Max. Instance ontladingsstroom ((10s) 300A
9 Standaardontladingsstroom van het batterijsysteem 100A
10 Batterijsysteem onmiddellijke ontladingsstroom (max.) ((30s) 300A
11 Batterijsysteem Max. 150A
12 Isolatieweerstandstest ((Ω) (Voornaamste positieve en negatieve VS batterijhoes) ≥ 20 MΩ
13 Koelsysteem Luchtkoeling
14 IP-klasse IP67
15 Gewicht van de batterij 135 kg

 

Voordelen van het product

 

Oplossingen op maat voor uw behoeften:

Onze op maat gemaakte batterijkoffers zijn nauwgezet ontworpen om te voldoen aan de unieke specificaties van uw projecten, waardoor naadloze integratie en optimale prestaties worden gewaarborgd.Deze individuele aanpak verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van uw applicaties, die precies aansluit op uw specifieke behoeften.

 

Zorg voor betrouwbare werking en gebruikersvertrouwen:

Onze batterijpakketten zijn uitgerust met een geavanceerd batterijmanagementsysteem (BMS), dat de balans, temperatuur en spanningsniveaus van de cellen efficiënt bewaakt en regelt.Dit zorgt voor optimale prestaties en veiligheid, waardoor het vertrouwen van de gebruikers ontstaat en een betrouwbare werking wordt gegarandeerd.

 

Betrouwbaarheid in elke omgeving:

Onze batterijen hebben een IP67-classificatie, wat zorgt voor weerbaarheid tegen zware omgevingsomstandigheden.het garanderen van betrouwbaarheid in verschillende bedrijfsomgevingenKlanten kunnen rekenen op onze batterijen om consistente prestaties te leveren, ongeacht de omstandigheden.

 

Duurzaamheid:

Ontworpen met lange levensduur in het achterhoofd, leveren onze batterijpakketten betrouwbare stroom over langere perioden zonder merkbare afbraak.het minimaliseren van stilstandstijden en onderhoudskosten en tegelijkertijd de productiviteit optimaliserenKlanten kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van onze batterijen om hun energiebehoeften te voldoen.

 

Producttoepassingen

 

Bonnen 96V 150AH Lithiumbatterijpakket is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

 

Elektrische utiliteitsvoertuigen (EUV's): Biedt betrouwbare stroom voor elektrische utiliteitsvoertuigen die worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals logistiek, opslag en materiaalverwerking.


Elektrische driewielers: ondersteunt elektrische driewielers die worden gebruikt voor het vervoer van passagiers en het bezorgen van vracht in stedelijke en landelijke gebieden.


Elektrische voertuigen met lage snelheid (LSV's): Levert energie voor elektrische voertuigen met lage snelheid die worden gebruikt voor kort afstandsvervoer in stedelijke omgevingen.


Recreatieve voertuigen: Voert elektrische recreatieve voertuigen zoals ATV's en offroadvoertuigen aan, waardoor betrouwbare prestaties worden geboden voor activiteiten en avonturen in het buitenleven.

 

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen 1

 

De processtroom en de schatting van de duur

 

Stap 1: Bespreking van de specificaties van de batterij (1-3 dagen)

We beginnen met discussies om essentiële details te verzamelen, waaronder toepassing, spanning, ontladings- en laadstromen, IP-kwaliteit, maximale afmetingen van de behuizing, enz.We finaliseren de batterij specificaties om de afstemming met uw behoeften te verzekeren.

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen 2

Stap 2: Ontwerp en bevestiging van de oplossingstekening (3 dagen voor de eerste tekening)

Het ervaren engineeringteam van Bonnen Battery zal een tekening maken volgens de specificaties die we hebben besproken.Indien aanpassingen vereist zijnU krijgt drie ontwerpopties zonder extra kosten.

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen 3

Stap 3: Prototype/massaproductie (30 dagen)

Zodra de definitieve ontwerptekening is bevestigd, zal Bonnen Battery met de productie beginnen, hetzij voor prototyping of massaproductie.

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen 4

Stap 4: Verzending (afhankelijk van de afstand)

Bonnen Battery biedt een scala aan verzendopties op maat van uw wensen.Zeevervoer is de meest kosteneffectieve optie, zij het met een langere doorvoertijd in vergelijking met luchtvracht.

96V 150AH elektrische auto lithiumbatterie voor elektrische auto voor ATV's Off-road voertuigen 5

 

- Ik weet het niet.Veelgestelde vragen

V. Voor welk type elektrische voertuigen is de 96V 150Ah LiFePo4 Lithiumbatterie geschikt?
A: De 96V 150Ah LiFePo4 Lithiumbattery is ontworpen voor verschillende elektrische voertuigen, waaronder elektrische auto's, utility voertuigen en elektrische voertuigen met een retrofitconversie.Het veelzijdige ontwerp en de robuuste prestaties maken het een ideale keuze voor een breed scala aan EV-projecten.

 

V. Wat is de verwachte levensduur van de batterij?
A: De batterij biedt een uitzonderlijke levensduur, met een levensduur van meer dan 6000 cycli.Het maakt het een kosteneffectieve keuze voor bestuurders die duurzaamheid en levensduur willen.

 

V. Is de batterij geschikt voor zware rijomstandigheden?
A: Absoluut. Onze batterij is gebouwd om schokken en trillingen te weerstaan met uitstekende seismische weerstand.Rij met vertrouwen, wetende dat onze batterij de eisen van de weg kan aanpakken, die onder alle omstandigheden stabiliteit en betrouwbaarheid biedt.

 

Q. Kan de batterij worden gebruikt voor vlootoperaties of voor batterijwisselprojecten?
A: Ja, onze batterij biedt veelzijdige prestaties die geschikt zijn voor vlootoperaties en batterijverwisselingsprojecten.Of het nu gaat om commerciële wagenparken of gedeelde mobiliteitsdiensten, de superieure laad- en ontladingsmogelijkheden zorgen voor naadloze werking en efficiëntie, waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd en de stilstandstijden worden verkort.

 

Q. Is de batterij voorzien van real-time monitoring mogelijkheden?
A: Ja, onze batterij is uitgerust met real-time monitoringsmogelijkheden, waardoor bestuurders verschillende batterijparameters en prestatie-metrics kunnen volgen.,Ons systeem biedt uitgebreide inzichten, maakt proactief onderhoud mogelijk en maximaliseert de levensduur van de batterij.

 

Q. Kan de 96V 150Ah LiFePo4 Lithiumbatterie worden aangepast voor specifieke elektrische voertuigmodellen?
A: Ja, Bonnen Battery is gespecialiseerd in oplossingen op maat voor fabrikanten van elektrische voertuigen en projectmanagers.het waarborgen van optimale prestaties en compatibiliteit.

 

V. Kan de batterij veilig worden vervoerd en geïnstalleerd in elektrische voertuigen?
A: Ja, onze batterij is ontworpen met de veiligheid in het achterhoofd en voldoet aan alle relevante vervoers- en installatievoorschriften.Ons team zorgt voor de juiste verpakkings- en manipulatieprocedures om het veilige transport en de installatie van de batterij in elektrische voertuigen te garanderen.

 

Q. Komt de batterij met een garantie of garantie?
A: Ja, we bieden een garantie of garantie op onze batterijen om onze klanten gemoedsrust te bieden.

 

V: Hoe zorgt Bonnen Battery voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product?
A: We handhaven strenge kwaliteitscontrolemaatregelen gedurende het hele productieproces om ervoor te zorgen dat elke batterij voldoet aan onze hoge normen voor prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.onze batterijen ondergaan strenge tests en certificeringsprocedures om de naleving van de industrieregels en -normen te garanderen.

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Lithiumbatterij voor schepen Auteursrecht © 2024 Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. . Alle rechten voorbehoudena.