Bericht versturen
Thuis > producten > EV-lithiumbatterie >
330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters

Lithiumbatterij voor elektrische voertuigen van 330v 100ah

330v 100ah lithium-ionbatterij voor elektrische scooter

ip67 elektrische lithiumbatterij voor voertuigen

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Bonnen Battery

Certificering:

Compliance with MSDS, UN38.3, CE, CB, IEC 62619, ECE-R100

Modelnummer:

EV-NMC330-100A

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Spanning:
330V
Capaciteit:
100Ah
Totale energie:
33kWh
Batterijchemie:
NMC-batterij
Toepassing:
Elektrische hogesnelheidsvoertuigen, elektrische pick-ups, logistieke voertuigen
Snel ladend:
- Ja, dat klopt.
IP-classificatie:
IP67
Levenscyclus:
≥ 2000 keer
Aanpassingsopties:
- Ja, dat klopt.
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
2 eenheden
Prijs
Special Offers Available
Verpakking Details
Houten behuizing
Levertijd
30 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C, ACH, Fedwire-betaling, SEPA-kredietoverdracht, elektronische geldoverdracht
Levering vermogen
5000 eenheden/maand
Productbeschrijving

330V 100AH EV Lithiumbatterijsysteem voor hogesnelheids elektrische voertuigen, elektrischPak op.Trucks, logistieke voertuigen

 

Inleiding van het product

 

Het Bonnen 330V 100Ah batterij systeem bevat geavanceerde NMC-batterijtechnologie, met een capaciteit van 328,5V 100AH, georganiseerd in een 90S2P-configuratie.Deze configuratie zorgt niet alleen voor een hoge energiedichtheid, maar ook voor een efficiënte stroomtoevoerMet de mogelijkheid om 30 kW aanhoudend te ontladen, kan het een maximale ontlading van 60 kW gedurende 30 seconden verwerken, en zelfs een pulsontlading tot 90 kW gedurende 5 seconden.een robuuste stroomvoorziening voor zelfs de meest veeleisende toepassingen. Een Smart Battery Management System (BMS) met CAN-communicatie is naadloos geïntegreerd in het batterijpakket.het optimaliseren van de prestaties en het garanderen van maximale veiligheid gedurende de gehele werking.

 

Productkenmerken

 

1. Hoog energie-dichtheid:Bonnen 330V 100AH lithiumbatterijsysteem beschikt over een uitzonderlijke energiedichtheid, die zorgt voor efficiënte energieopslag en levering voor een breed scala aan toepassingen,van elektrische voertuigen naar vaste energieopslagoplossingen.
 

2Robuuste constructie:Dit batterijsysteem is ontworpen met een robuuste en duurzame structuur en is gebouwd om de strengheid van het veeleisende gebruik en de harde omgevingsomstandigheden te weerstaan.De stevige constructie zorgt voor betrouwbaarheid en levensduur, zelfs in uitdagende bedrijfsomgevingen.
 

3. High Performance Output:Met de mogelijkheid om een hoog prestatiepeil te leveren, levert ons lithiumbattery systeem voldoende stroom om elektrische voertuigen te besturen en verschillende elektrische systemen te activeren.Dit zorgt voor een soepele werking en optimale prestaties, om aan de eisen van hogesnelheidstoepassingen en zware taken te voldoen.
 

4Geavanceerd batterijbeheersysteem (BMS):Geïntegreerd met een geavanceerd batterijmanagementsysteem (BMS), biedt ons lithiumbatterijsysteem efficiënte monitoring en beheer van kritieke parameters zoals celbalansering, temperatuur,en spanningsniveausDit geavanceerde systeem optimaliseert de prestaties, verbetert de veiligheid en verlengt de levensduur van de batterij.
 

5Aanpasbaar ontwerp:Ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd, kan ons lithiumbatterijsysteem worden aangepast aan specifieke projectvereisten en toepassingsbehoeften.onze batterijen kunnen worden aangepast om naadloze integratie en geoptimaliseerde prestaties in elke toepassing te garanderen.
 

6. lange levensduur:Ons lithiumbatterij systeem is ontworpen voor een lange levensduur en levert betrouwbare stroom en prestaties.het minimaliseert onderhoudsvereisten en maximaliseert de operationele efficiëntie, die kosteneffectieve en duurzame energieoplossingen biedt voor verschillende industrieën.

 

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 0330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 1

 

Productspecificatie

 

- Nee, dat is niet waar. Naam van het artikel Basisparameter
1 Type batterij NCM
2 Capaciteit ((kWh) ≥ 328
3 Gewicht ((kg) ≤ 270 kg
4 Nominale spanning ((DC V) 328.5V
5 Spanningsbereik ((DC V) 270V-378V
6 Continu ontladingsstroom (A) 100 A @ EOL, @ 25°C
7 Piekontladingsstroom ((A) 200A/30s; 300A/5s;
8 Continu oplaadstroom ((A) 100 @EOL, @25°C
9 Heffingsvereisten CC-CV
10 Energie-efficiëntie van de ladingsontlading ≥98% @EOL,@0,5C lading en ontlading
11 Garantie 3 jaar @1C lading en ontlading @100% DOD
12 Koel-/verwarmingsmodus Natuurlijke
13 IP-klasse IP67
14 Werkomgevingstemperatuur (°C) - 20 tot 45
15 Systemen zelfontladingspercentage ≤ 5%
16 Isolatieweerstand ≥ 50 MΩ

 

Voordelen van het product

 

Optimalisatie van de operationele efficiëntie:Door gebruik te maken van NMC-accucellen, bereikt ons batterijsysteem een harmonieus evenwicht tussen hoge capaciteit en energie-efficiëntie.een naadloze navigatie op langere reizen mogelijk makenBovendien verhoogt dit uitgebreide bereik de productiviteit in verschillende industriële toepassingen door de noodzaak van frequente oplaadintervallen te verminderen en zo de operationele efficiëntie te optimaliseren.

 

Duurzaamheid:Ontworpen voor een lange levensduur, leveren onze batterijpakketten betrouwbare stroom over langere perioden zonder significante afbraak.het minimaliseren van stilstandstijden en onderhoudskosten en tegelijkertijd de productiviteit maximaliserenKlanten kunnen vertrouwen op de duurzaamheid van onze batterijen om hun energiebehoeften te voldoen.

 

Verminderde onderhoudskosten:Lithium-ionbatterijen vereisen minder onderhoud, wat leidt tot lagere algemene bedrijfskosten en een langere bedrijfsduur voor voertuigen en apparatuur, wat resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie.

 

Duurzaam milieu:Lithium-ionbatterijen dragen bij aan duurzaamheid van het milieu door het gebruik van lood en andere schadelijke chemische stoffen in traditionele batterijtechnologieën te elimineren.Ze bieden een langere levensduur en kunnen worden gerecycled, waardoor de koolstofvoetafdruk wordt verminderd en een schoner milieu wordt bevorderd.

 

Producttoepassingen

 

Bonnen 330V 100AH Lithiumbattery-systeem voert verschillende voertuigen, waaronder hogesnelheidsvoertuigen, elektrische pick-ups en logistieke voertuigen.

 

Voor hogesnelheidsvoertuigen zoals elektrische auto's en sportwagens, levert ons batterijsysteem de benodigde kracht en energiedichtheid voor snelle versnelling en duurzame hoge snelheden.het garanderen van een opwindende rijervaring.

 

In het domein van elektrische pick-ups biedt ons batterijsysteem betrouwbare prestaties en een ruime energieopslagcapaciteit om aan commerciële en industriële eisen te voldoen.met inbegrip van taken die verlengde rijbereiken vereisen.

 

Ook voor logistieke voertuigen zoals bestelbussen en vrachtwagens, levert ons batterijsysteem een consistente vermogenstoename en langdurige prestaties.het vergemakkelijken van efficiënt vervoer van goederen en materialen over verschillende afstanden.

 

Over het algemeen is het Bonnen 330V 100AH Lithiumbatterij systeem ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van hogesnelheidsvoertuigen, elektrische pick-ups en logistieke voertuigen.een betrouwbaar vermogen en optimale prestaties bieden voor verschillende toepassingen en omstandigheden.

 

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 2

 

De processtroom en de schatting van de duur

 

Stap 1: Bespreking van de specificaties van de batterij (1-3 dagen)

We beginnen met discussies om essentiële details te verzamelen, waaronder toepassing, spanning, ontladings- en laadstromen, IP-kwaliteit, maximale afmetingen van de behuizing, enz.We finaliseren de batterij specificaties om de afstemming met uw behoeften te verzekeren.

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 3

Stap 2: Ontwerp en bevestiging van de oplossingstekening (3 dagen voor de eerste tekening)

Het ervaren engineeringteam van Bonnen Battery zal een tekening maken volgens de specificaties die we hebben besproken.Indien aanpassingen vereist zijnU krijgt drie ontwerpopties zonder extra kosten.

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 4

Stap 3: Prototype/massaproductie (30 dagen)

Zodra de definitieve ontwerptekening is bevestigd, zal Bonnen Battery met de productie beginnen, hetzij voor prototyping of massaproductie.

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 5

Stap 4: Verzending (afhankelijk van de afstand)

Bonnen Battery biedt een scala aan verzendopties op maat van uw wensen.Zeevervoer is de meest kosteneffectieve optie, zij het met een langere doorvoertijd in vergelijking met luchtvracht.

330V 100AH Lithiumbatterie voor elektrische voertuigen 33KWH Lithium-ionbatterij voor elektrische scooters 6

 

- Ik weet het niet.Veelgestelde vragen

V: Kan het lithiumbatterijsysteem op maat worden gemaakt?
A: Ja, het systeem is ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd en kan worden aangepast aan specifieke projectvereisten en toepassingsbehoeften.

 

V: Hoe duurzaam is de constructie van het batterijsysteem?
A: Het systeem is ontworpen met een robuuste en duurzame structuur en is gebouwd om te kunnen weerstaan aan zwaar gebruik en harde omgevingsomstandigheden.

 

V: Voor welke toepassingen is het Bonnen-batterijsysteem geschikt?
A: Het systeem voert hogesnelheids-elektrische voertuigen, elektrische pick-ups en logistieke voertuigen.

 

V: Hoe optimaliseert het batterijsysteem de operationele efficiëntie?
A: Door gebruik te maken van NMC-accucellen bereikt het een harmonieus evenwicht tussen hoge capaciteit en energie-efficiëntie, waardoor het bereik voor elektrische voertuigen wordt verlengd.

 

V: Verbetert het Bonnen-batterijsysteem de productiviteit in industriële toepassingen?
A: Ja, het vermindert de noodzaak van frequente oplaadintervallen, waardoor de operationele efficiëntie in diverse industriële toepassingen wordt geoptimaliseerd.

 

V: Is het Bonnen-lithiumbatterijsysteem compatibel met de bestaande laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen?
A: Ja, het batterijsysteem is ontworpen om compatibel te zijn met de standaardoplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, waardoor het voor gebruikers gemakkelijk is om hun voertuigen op te laden.

 

V: Welke veiligheidsvoorzieningen zijn geïntegreerd in het Bonnen-batterijsysteem om oververhitting en overladen te voorkomen?
A: Het batterijsysteem is uitgerust met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals warmtebeheersystemen en overladingsbeschermingscircuits, om een veilige werking onder verschillende omstandigheden te garanderen.

 

V: Is het Bonnen-accu-systeem voorzien van een garantie?
A: Ja, Bonnen Battery biedt een garantie van 3 jaar voor fabricagefouten en prestatieproblemen.

 

V: Wat is de verwachte levensduur van het Bonnen-lithiumbatterijsysteem?
A: De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het gebruik, de bedrijfsomstandigheden en de onderhoudspraktijken.het systeem kan langer dan 10 jaar meegaan.

 

V: Is het Bonnen-accu-systeem compatibel met regeneratieve remsystemen in elektrische voertuigen?
A: Ja, het batterijsysteem kan worden geïntegreerd met regeneratieve remsystemen om tijdens het remmen gegenereerde energie op te vangen en op te slaan, waardoor de algehele energie-efficiëntie wordt verbeterd.

 

V: Aan welke certificeringen voldoet het Bonnen-accu-systeem?
A: Het batterijsysteem kan voldoen aan verschillende internationale normen en certificeringen zoals CE, UL en ISO, waardoor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

 

V: Is het lithiumbatterijsysteem van Bonnen na zijn levensduur recycleerbaar?
A: Ja, het batterijsysteem kan worden gerecycled en er moet worden gewerkt aan een goede verwijdering of recycling van de batterijen om de milieueffecten te minimaliseren.

 

V: Ondersteunt het Bonnen-lithiumbatterijsysteem afstandsmonitoring en -diagnostiek?
A: Ja, het batterijsysteem kan voorzien zijn van monitoring- en diagnostische mogelijkheden op afstand, waardoor gebruikers prestatieparameters op afstand kunnen controleren en problemen kunnen oplossen.

 

V: Is er bij het Bonnen-lithiumbatterijsysteem speciale installatieoverwegingen nodig?

A: Hoewel het installatieproces kan variëren afhankelijk van de toepassing en de systeemconfiguratie,het wordt aanbevolen de richtlijnen van de fabrikant te volgen en voor een goede installatie met gecertificeerde professionals te overleggen.

 

V: Hoe kan ik de juiste afmeting en configuratie van het Bonnen-batterijsysteem voor mijn specifieke toepassing bepalen?

A: Het wordt aanbevolen om via e-mail contact op te nemen met het team van ingenieurs van Bonnen Battery.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Lithiumbatterij voor schepen Auteursrecht © 2024 Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. . Alle rechten voorbehoudena.