Bericht versturen
Thuis > producten > EV-lithiumbatterie >
307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks

135ah lithiumbatterij voor voertuigen

Lithium-ionbatterij voor ev-hoge snelheid

307v lithiumbatterij voor voertuigen

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Bonnen Battery

Certificering:

Compliance with MSDS, UN38.3, CE, CB, IEC 62619, ECE-R100

Modelnummer:

EV-LFP307-135A

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Spanning:
307.2v
Capaciteit:
135 Ah
Totale energie:
41.5 KWh
Batterijchemie:
LiFePo4-batterij
Toepassing:
Hoge-snelheidsvoertuigen, elektrische auto's, bussen, bestelwagens, vrachtwagens
Snel ladend:
- Ja, dat klopt.
IP-classificatie:
IP67
Levenscyclus:
≥ 6000 keer
Aanpassingsopties:
- Ja, dat klopt.
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
2 eenheden
Prijs
Special Offers Available
Verpakking Details
Houten behuizing
Levertijd
30 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C, ACH, Fedwire-betaling, SEPA-kredietoverdracht, elektronische geldoverdracht
Levering vermogen
5000 eenheden/maand
Productbeschrijving

Krachtig 307V 135Ah EV Lithiumbatterij Systeem VoorHoge snelheidVoertuigen, elektrische auto's, bussen, bestelwagens, vrachtwagens

 

Inleiding van het product

 

Deze batterijen zijn ontworpen met als primaire doelstelling aanpassingsvermogen en uitstekende prestaties. Ze hebben een robuust, modulair verpakkingsontwerp dat kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

 

Wat onze accu's onderscheidt, is het optionele vloeibare koelsysteem, dat een betrouwbare elektrische beveiliging en een opmerkelijke energiedichtheid garandeert.Zeg afscheid van beperkt bereik en theoretische ontwerpen.Onze batterijen bieden een uitzonderlijk bereik, waardoor uw visie op een elektrisch voertuig werkelijkheid wordt.

 

Met Bonnen's uitgebreide massaproductiemogelijkheden, kunt u nog meer efficiëntie verwachten op de weg,terwijl onze geavanceerde technologie zorgt voor duurzame betrouwbaarheid en uitzonderlijke prestatiesVertrouw op de lithiumbatterijen van Bonnen om je elektrische voertuigproject vooruit te helpen en zie het verschil zelf.

 

Productkenmerken

 

1Lang levensduur:Deze batterijen zijn zorgvuldig ontworpen voor duurzaamheid en worden strikt getest om ervoor te zorgen dat ze gedurende een langere periode optimale prestaties behouden.Hun robuuste ontwerp en de hoge kwaliteit van de materialen die gebruikt worden om ze te bouwen, dragen ertoe bij dat ze lang leven, waardoor ze een betrouwbare energieopslagoplossing zijn voor verschillende toepassingen.

 

2Hoogspanningsplatform:Het product is ontworpen met een hoogspanningsplatform, waardoor het een aanzienlijk vermogen levert.Deze eigenschap maakt het ideaal voor veeleisende toepassingen waar een robuuste en consistente energievoorziening cruciaal isOf het nu gaat om het aandrijven van elektrische voertuigen of industriële machines, het hoogspanningsplatform zorgt voor efficiënte werking en prestaties.

 

3Lichte ontwerpen:Deze batterijen zijn gemaakt met lichtgewicht materialen en met innovatieve ontwerptechnieken, met de nadruk op gewichtsreductie.Deze lichte constructie verbetert niet alleen de algehele efficiëntie door de energie die nodig is voor het transport te verminderen, maar verbetert ook de draagbaarheid, waardoor ze gemakkelijker te hanteren en te installeren zijn in verschillende instellingen.

 

4. IP67 bescherming:Deze batterijen hebben een IP67-classificatie en bieden een robuuste bescherming tegen het binnendringen van stof en water, wat zorgt voor een betrouwbare werking zelfs onder moeilijke omgevingsomstandigheden.zoals buiteninstallaties of industriële omgevingen waar blootstelling aan vocht en afval vaak voorkomtDe IP67-classificatie geeft u gemoedsrust in de wetenschap dat de batterijen goed beschermd zijn tegen milieugevaren.

 

5Robuuste structuur:Deze batterijen zijn van robuuste structuur en zijn ontworpen om mechanische spanningen en inslagen te weerstaan.hun stevige constructie zorgt voor veerkracht in moeilijke werkomgevingenDeze duurzaamheid minimaliseert het risico op beschadiging en zorgt voor een consistente prestatie, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

 

6Verbeterde veiligheid:Deze batterijen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken en geven prioriteit aan de veiligheid en het vertrouwen van de gebruiker.elk aspect van hun ontwerp is gericht op het minimaliseren van risico's in verband met elektrische systemenDeze alomvattende veiligheidsbenadering zorgt voor veilige werking en gemoedsrust voor gebruikers in verschillende toepassingen.

 

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks 0

 

Productspecificatie

 

- Nee, dat is niet waar. Naam van het artikel Basisparameter
1 Nominale spanning van het batterijsysteem 307.2V
2 Werkspanningsbereik van het systeem 240 tot en met 350,4 V
3 Batterijsysteem totale energie ((KWh) 41.5 KWh
4 Batterijsysteem volledige capaciteit ((Ah) 135 Ah
5 Standaardoplaadstroom van de batterij ((23±2°C) 70
6 Batterij Maximale laadstroom ((23±2°C) 135
7 Standaardontladingsstroom van de batterij ((23±2°C) 135
8 Piekstroom van batterijontlading ((10s) ((23±2°C) 270A
9 Materiaal van de koffer Staal
10 Configuratie van het batterijsysteem 96S1P
11 Afmetingen van de batterijdoos 1450*906*200 mm
12 Batterijsysteem Totaal gewicht 320 kg
13 Batterijsysteem IP-klasse IP67
14 Koelsysteem Natuurkoeling
15 Werktemperatuur van het batterijsysteem -20°C tot 55°C

 

Voordelen van het product

 

Duurzaamheid en consistentie: Deze batterijen zijn nauwgezet ontworpen voor een lange levensduur, waardoor ze over een langere periode een consistente prestatie garanderen.Het maakt ze tot een betrouwbare energieopslagoplossing voor een breed scala aan toepassingen..

 

Verbeterde stroomopbrengst:Met een hoogspanningsplatform leveren deze batterijen een aanzienlijk vermogen, ideaal voor veeleisende toepassingen die een constante energievoorziening vereisen.met een vermogen van niet meer dan 50 W, deze hoge spanningscapaciteit zorgt voor een efficiënte werking en een topprestatie.

 

Verhoogde efficiëntie en mobiliteit:Deze batterijen zijn ontworpen met het oog op gewichtsvermindering en bieden een verbeterde efficiëntie door het energieverbruik tijdens het vervoer te minimaliseren.hun lichte samenstelling verbetert de draagbaarheid, waardoor de hantering en installatie in verschillende omgevingen worden vereenvoudigd, waardoor de klanten extra gemak krijgen.

 

Superieure weerbaarheid tegen het milieu:Deze batterijen bieden een robuuste IP67-bescherming en zorgen voor een betrouwbare werking, zelfs onder ongunstige omgevingsomstandigheden.de IP67-classificatie geeft vertrouwen door bescherming tegen milieugevaar, waardoor de levensduur van de batterijen wordt verlengd en de onderhoudskosten worden verlaagd.

 

 

Producttoepassingen

 

Het 307V 135AH product dient als een centrale energiebron voor aandrijfsystemen in een breed scala van elektrische voertuigen.verbetering van hun mobiliteit en efficiëntie door middel van een robuuste prestatie en een betrouwbare energievoorzieningBovendien strekt de toepassing zich uit tot opkomende sectoren zoals autonome voertuigen,waar het hoogspanningsplatform en de aanzienlijke energiecapaciteit voldoen aan de ingewikkelde energiebehoeften van geavanceerde transporttechnologieën.

 

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks 1

 

De processtroom en de schatting van de duur

 

Stap 1: Bespreking van de specificaties van de batterij (1-3 dagen)

We beginnen met discussies om essentiële details te verzamelen, waaronder toepassing, spanning, ontladings- en laadstromen, IP-kwaliteit, maximale afmetingen van de behuizing, enz.We finaliseren de batterij specificaties om de afstemming met uw behoeften te verzekeren.

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks 2

Stap 2: Ontwerp en bevestiging van de oplossingstekening (3 dagen voor de eerste tekening)

Het ervaren engineeringteam van Bonnen Battery zal een tekening maken volgens de specificaties die we hebben besproken.Indien aanpassingen vereist zijnU krijgt drie ontwerpopties zonder extra kosten.

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks 3

Stap 3: Prototype/massaproductie (30 dagen)

Zodra de definitieve ontwerptekening is bevestigd, zal Bonnen Battery met de productie beginnen, hetzij voor prototyping of massaproductie.

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks 4

Stap 4: Verzending (afhankelijk van de afstand)

Bonnen Battery biedt een scala aan verzendopties op maat van uw wensen.Zeevervoer is de meest kosteneffectieve optie, zij het met een langere doorvoertijd in vergelijking met luchtvracht.

307V 135Ah Lithiumbatterij voor voertuigen Lithium-ionbatterij voor EV hogesnelheidstrucks 5

 

- Ik weet het niet.Veelgestelde vragen

V: Kan het lithiumbatterijsysteem op maat worden gemaakt?
A: Ja, het systeem is ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd en kan worden aangepast aan specifieke projectvereisten en toepassingsbehoeften.

 

V: Hoe duurzaam is de constructie van het batterijsysteem?
A: Het systeem is ontworpen met een robuuste en duurzame structuur en is gebouwd om te kunnen weerstaan aan zwaar gebruik en harde omgevingsomstandigheden.

 

V: Voor welke toepassingen is het Bonnen-batterijsysteem geschikt?
A: Het systeem voert hogesnelheids-elektrische voertuigen, elektrische pick-ups en logistieke voertuigen.

 

V: Hoe optimaliseert het batterijsysteem de operationele efficiëntie?
A: Door gebruik te maken van NMC-accucellen bereikt het een harmonieus evenwicht tussen hoge capaciteit en energie-efficiëntie, waardoor het bereik voor elektrische voertuigen wordt verlengd.

 

V: Verbetert het Bonnen-batterijsysteem de productiviteit in industriële toepassingen?
A: Ja, het vermindert de noodzaak van frequente oplaadintervallen, waardoor de operationele efficiëntie in diverse industriële toepassingen wordt geoptimaliseerd.

 

V: Is het Bonnen-lithiumbatterijsysteem compatibel met de bestaande laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen?
A: Ja, het batterijsysteem is ontworpen om compatibel te zijn met de standaardoplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, waardoor het voor gebruikers gemakkelijk is om hun voertuigen op te laden.

 

V: Welke veiligheidsvoorzieningen zijn geïntegreerd in het Bonnen-batterijsysteem om oververhitting en overladen te voorkomen?
A: Het batterijsysteem is uitgerust met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, zoals warmtebeheersystemen en overladingsbeschermingscircuits, om een veilige werking onder verschillende omstandigheden te garanderen.

 

V: Is het Bonnen-accu-systeem voorzien van een garantie?
A: Ja, Bonnen Battery biedt een garantie van 3 jaar voor fabricagefouten en prestatieproblemen.

 

V: Wat is de verwachte levensduur van het Bonnen-lithiumbatterijsysteem?
A: De levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van het gebruik, de bedrijfsomstandigheden en de onderhoudspraktijken.het systeem kan langer dan 10 jaar meegaan.

 

V: Is het Bonnen-accu-systeem compatibel met regeneratieve remsystemen in elektrische voertuigen?
A: Ja, het batterijsysteem kan worden geïntegreerd met regeneratieve remsystemen om tijdens het remmen gegenereerde energie op te vangen en op te slaan, waardoor de algehele energie-efficiëntie wordt verbeterd.

 

V: Aan welke certificeringen voldoet het Bonnen-accu-systeem?
A: Het batterijsysteem kan voldoen aan verschillende internationale normen en certificeringen zoals CE, UL en ISO, waardoor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

 

V: Is het lithiumbatterijsysteem van Bonnen na zijn levensduur recycleerbaar?
A: Ja, het batterijsysteem kan worden gerecycled en er moet worden gewerkt aan een goede verwijdering of recycling van de batterijen om de milieueffecten te minimaliseren.

 

V: Ondersteunt het Bonnen-lithiumbatterijsysteem afstandsmonitoring en -diagnostiek?
A: Ja, het batterijsysteem kan voorzien zijn van monitoring- en diagnostische mogelijkheden op afstand, waardoor gebruikers prestatieparameters op afstand kunnen controleren en problemen kunnen oplossen.

 

V: Is er bij het Bonnen-lithiumbatterijsysteem speciale installatieoverwegingen nodig?

A: Hoewel het installatieproces kan variëren afhankelijk van de toepassing en de systeemconfiguratie,het wordt aanbevolen de richtlijnen van de fabrikant te volgen en voor een goede installatie met gecertificeerde professionals te overleggen.

 

V: Hoe kan ik de juiste afmeting en configuratie van het Bonnen-batterijsysteem voor mijn specifieke toepassing bepalen?

A: Het wordt aanbevolen om via e-mail contact op te nemen met het team van ingenieurs van Bonnen Battery.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Lithiumbatterij voor schepen Auteursrecht © 2024 Hunan Bonnen Battery Technology Co., Ltd. . Alle rechten voorbehoudena.